Következő Előző Tartalom

11. Egyéb

11.1 További információ

Web lapok

Hírcsoportok

Levelező listák

Glibc 2 Linux fórum.

Ez a lista olyan Linux felhasználók vitafóruma, akik feltelepítették a glibc2-t, az új GNU C programkönyvtárat. A témák: kompatibilitással összefüggő kérdések, programok fordítása során felmerülő problémák (Linux/glibc környezetben). A feliratkozáshoz küldj egy levelet a Majordomo@ricardo.ecn.wfu.edu címre, a levél törzsében legyen:"subscribe glibc-linux <a saját e-mail címed>".

A levelezőlista archívuma megtalálható a http://www.progressive-comp.com/Lists/?l=linux-glibc&r=1&w=2#linux-glibc címen.

11.2 Köszönet

Ezen információ nagy részét a GNU Libc weblapról loptam valamint Ulrich Drepper <drepper@gnu.ai.mit.edu> glibc 2 announcement-jéből és megjegyzéseiből. Andreas Jaeger-től <aj@arthur.rhein-neckar.de> származik a hibabejelentést leíró fejezet egy része.

A következők voltak segítségemre e dokumentum összeállításában:

Ezt a dokumentumot különböző nyelvekre fordítják:

11.3 Visszajelzés

Ezen HOGYAN írásától eltekintve, valamint a glibc 2 for Linux weblap karbantartásától, semmi közöm sincs a glibc projekthez. Távol állok attól, hogy mindent tudjak a témakörről, ennek ellenére szívesen megpróbálok segíteni, ha gondjaid támadnak. Szívesen látok minden visszajelzést, javítást vagy kiegészítést a ejg3@cornell.edu címen.

11.4 Szerzői jogok

Copyright © Eric Green, 1997.

Magyar fordítás © Kovács Emese, 1999.

Ez a dokumentum továbbadható az LDP licenszében rögzített feltételek mellett.


Következő Előző Tartalom