next up previous index
Következő: Index Fel: 20. Copyright utalások Előző: 20.11 Elm copyright   Index


20.12 DOS-ról Linuxra HOGYAN

A DOS-ról Linuxra HOGYAN (13.1. fejezet) copyrightja:
Hacsak másként nincs rögzítve, a Linux HOWTO dokumentumok copyright-ja a megfelelő szerzőt illeti. A Linux HOWTO dokumentumok szabadon másolhatók és terjeszthetők, bármely fizikai vagy elektronikus hordozó által, ha a copyright és az engedély szövegét minden másolaton megőrzik. Üzleti célú terjesztés megengedett és támogatott, de nyomatékosan ajánlott, hogy a terjesztő lépjen kapcsolatba a szerzővel a terjesztés előtt, a dolgok naprakészségének biztosítása végett.

A Linux HOWTO dokumentumok módosított változatai a változatlan másolatokkal megegyező feltételek alapján másolhatók és terjeszthetők, ha a módosított változatot is az ezzel az engedéllyel megegyező feltételekkel terjesztik. A fordítások is a ,,módosított változat'' kategóriájába tartoznak.

Röviden, célunk ezen információkat minél szélesebb körben elterjeszteni a jelenlegi copyright-ot megőrizve és szeretnénk, ha bármiféle további terjesztés előtt értesítenének bennünket.

Kérdések felmerülése esetén kérjük lépjen kapcsolatba Greg Hankins-szel a Linux HOWTO dokumentációk koordinátorával a gregh@sunsite.unc.edu email címen keresztül.

A ,,DOS-ról Linuxra HOGYAN'' szerzője Guido Gonzato guido@ibogfs.df.unibo.it. Sok köszönet Matt Welsh-nek, a ``Linux Installation and Getting Started'' című könyv, Ian Jackson-nak, a ``Linux Frequently Asked Questions with Answers'' című dokumentum, Giuseppe Zanetti-nek, a ``Linux'' című könyv szerzőjének és mindazoknak akik javaslatokat küldtek nekem, továbbá külön köszönöm Linus Torvalds-nak és a GNU-nak, akik a Linuxot adták nekünk. Magyar fordítás Danyi András, danyiand@biocom.bio.u-szeged.hu.

A dokumentumhoz nincs garancia. Sok energiát fektettem abban, hogy olyan pontos legyek, amennyire csak tőlem telik, de használd az itt leírtakat a saját felelőségedre. Semmi körülmény között nem vállalok felelősséget bárminemű kárért, ami ezen munkából kifolyólag adódik.

Örömmel várom a visszajelzéseket! Bármilyen igény, javaslat, nem tetszés kifejezése esetén bátran írj nekem!

Élvezd a Linuxot és az életet:

Guido =8-)


next up previous index
Következő: Index Fel: 20. Copyright utalások Előző: 20.11 Elm copyright   Index

1999-09-17