next up previous index
Következő: 5.7.12.2 Hálózati opciók Fel: 5.7.12 Egyéb konfigurációs opciók Előző: 5.7.12 Egyéb konfigurációs opciók   Index

5.7.12.1 Általános beállítások

Normal floppy disk support (``Normál floppy-lemez támogatás''). - Elolvashatod a drivers/block/README.fd fájlt is; ez különösen IBM Thinkpad felhasználóknak lehet fontos.

XT harddisk support (``XT merevlemez támogatás'') - ha akarod használni azt a 8 bites XT vezérlőt, ami csak a port fogja a sarokban.

PCI bios support (``PCI BIOS támogatás'') - kipróbálhatod, ha PCI alaplapod van, de légy óvatos, néhány régi PCI alaplap lefagy ezzel az opcióval. A PCI busz Linux alatti használatáról több információ található a PCI HOWTO-ban.

Kernel support for ELF binaries (``ELF bináris támogatás'') - Az ELF egy erőfeszítés a bináris programok architektúrák és operációs rendszerek közötti hordozhatóságának megteremtésére. A Linux is ebbe az irányba halad, ezért ez minden bizonnyal kell.

Set version information on all symbols for modules - a múltban a kernel modulokat újra le kellett fordítani minden új kernelhez. Ha y-t választasz, akkor lehetővé teszi egy másik verzió alatt lefordított modulok használatát. Több információ a README.modules-ben van.
1999-09-17