next up previous index
Következő: 5.7.15.2 Tennivalók Fel: 5.7.15 Egyebek Előző: 5.7.15 Egyebek   Index

5.7.15.1 A szerző

A Linux Kernel-HOWTO angol eredetijének szerzője és karbantartója Brian Ward (bri@blah.math.tu-graz.ac.at). Kérem küldjetek véleményt, kiegészítéseket, javításokat. (Főleg a javítások a legfontosabbak nekem). (A fordító megjegyzése: természetesen angolul írjatok neki, magyarul nem tud :-)

Vethetsz egy pillantást a honlapomra az alábbi címek valamelyikén: http://www.math.psu.edu/ward/ http://blah.math.tu-graz.ac.at/~bri/

Bár igyekszem nagyon figyelmes lenni a levelezéssel, vedd figyelembe, hogy nagyon sokat kapok minden nap, ezért eltarthat egy darabig, amíg válaszolok. Különösen, ha kérdéssel keresel meg, légy szíves próbálj meg minél világosabban és részletesebben fogalmazni. Ha arról írsz, hogy egy hardver-elem nem működik (vagy valami hasonló), tudnom kell mi a hardver-konfiguráció. Ha egy hibát jelentesz, ne csak annyit írj, hogy ``megpróbáltam ezt vagy azt, de hibát jelzett''; tudnom kell, mi volt a hiba. Azt is szeretném tudni, hogy a kernel, a gcc és a libc melyik verzióját használod. Ha csak annyit mondasz, hogy ezt vagy azt a disztribúciót használod, az nekem nem mond sokat. Az nem baj, ha egyszerű kérdést teszel fel; ne feledd: ha nem kérdezel, nem is kapsz választ! Mindenkinek szeretném megköszönni, akitől visszajelzést kaptam.

Ha írsz nekem és nem kapsz választ elfogadható időn belül (három hét vagy több), akkor lehet, hogy véletlenül letöröltem a leveledet, vagy ilyesmi (bocs). Kérem próbáld meg újra.

Sok levelet kapok olyasmiről, ami valójában hardver probléma vagy téma. Ez rendben van, de ne feledd, hogy nem ismerem a világ összes hardverjét, és nem tudom, mekkora segítséget tudok nyújtani. A gépeken, amelyeket személyesen használok vannak IDE és SCSI diskek, SCSI CD-ROM-ok, 3Com és WD ethernet kártyák, soros egerek, PCI-s alaplapok, NCR 810 SCSI-vezérlők, AMD 386DX40 Cyrix társprocesszorral, AMD 5x86, AMD 486DX4, és Intel 486DX4 processzorok. (Ez csak egy áttekintés arról, hogy miket használok és ismerek, és határozottan nem egy ajánlás, de ha olyat akarsz, kérdezz bátran :-) ).

A 0.1 verzió 1994. október 3.-án készült. Ez a dokumentum elérhető SGML, PostScript, TeX, roff és sima szöveges formátumban.


next up previous index
Következő: 5.7.15.2 Tennivalók Fel: 5.7.15 Egyebek Előző: 5.7.15 Egyebek   Index

1999-09-17