next up previous index
Következő: 13.4.2.5 A Linux támogatása Fel: 13.4.2 Támogatás mini-HOGYAN Előző: 13.4.2.3 Bevezető   Index

13.4.2.4 Kapcsolódó információ

Lars Wirzenius-nak a comp.os.linux.announce moderátorának van néhány ötlete (http://www.iki.fi/liw/texts/advocating-linux.html) a Linux népszerűsítéséről.

Linux International (http://www.li.org/) célja, hogy elősegítse a Linux fejlesztését és használatát.

A Linux Documentation Project (http://sunsite.unc.edu/mdw/linux.html) felbecsülhetetlen erőforrás a Linux népszerűsítéséhez.

A Linux Business Applications (http://www.m-tech.ab.ca/linux-biz) weblap fórumot nyújt azon szervezeteknek, akiknek üzleti folyamatai Linux-on nyugszanak, hogy tapasztalataikat kicserélhessék.

A Linux Advocacy Project's (http://www.10mb.com/linux/) célja arra ösztökélni az üzletiszoftver-gyártókat, hogy elkészítsék termékük natív Linux-os változatát.

A Linux CD and Support Giveaway (http://emile.math.ucsb.edu:8000/giveaway.html) segít a Linux minél szélesebb körű elterjedésében, a Linux CD-ROM-ok újrafelhasználásának előmozdításával.

Specialized Systems Consultants, Inc.SSC) (http://www.ssc.com/) kiadója a Linux Journal (http://www.ssc.com/lj/) magazinnak és a Linux Gazette (http://www.ssc.com/lg/), online hírlevélnek.
1999-09-17