next up previous index
Következő: 4.5.6 Szükséges modulok kiválasztása Fel: 4.5 A telepítés Előző: 4.5.4 Partíciók kiválasztása   Index

4.5.5 A kernel és a modulok telepítése

Következő lépésként az operációs rendszer kerneljének és moduljainak telepítése van kijelölve. De szerepel két alternatív választási lehetőség is: Itt állíthatod be a többi partíciódat (amennyiben csináltál több Linux natív partíciót) ugyanazokon a lépéseken keresztül, mint amelyeken a root partíció beállításakor végigmentél. Annyi az eltérés, hogy meg fogja kérdezni tőled, hogy hová szeretnéd becsatolni a fájlrendszerbe az újonnan létrehozott partíciót. Felkínál egy alapértelmezett lehetőséget, melyet a Backspace billentyűvel törölhetsz ki, és utána beírhatod a saját kívánságodat, például: /home vagy /usr/local.

Miután becsatoltad az összes partíciót amit a Linux-nak szántál, telepítheted az operációs rendszer kerneljét és a kernel moduljait. Ehhez először ki kell választanod a telepítendő médiát, amelyet ezen a képernyőn tehetsz meg (4.19. kép):

Kép: Telepítő média kiválasztása
Telepítő média kiválasztása

CD-ROM választása esetén ki kell választanod a CD-ROM meghajtódat. Ebben segítséget nyújt ez a fejezet (4.20. kép).

Kép: A CD-ROM kiválasztása
A CD-ROM kiválasztása

Ha sikerült kiválasztani a meghajtódat, akkor felszólít, hogy helyezd be a telepítő CD-ROM-ot (4.21. kép).

Kép: Helyezd be a CD-ROM-ot
Helyezd be a CD-ROM-ot

Ki kell választanod azt az útvonalat, ahol a CD-n megtalálható az az archívum, amelyből telepíteni tudja a rendszert (4.22. kép).

Kép: Add meg az elérési utat
Add meg az elérési utat

Ki kell választanod azt az útvonalat, ahol a resc1440.bin fájl megtalálható. Ebben segítséget nyújt a lista menüpont, amely egy listát generál az elérhető fájlokat (4.23. kép).

Kép: Hol van az archívum?
Hol van az archívum?

Ezen a képernyőn kell kiválasztanod (ha több lehetőség is van) azt a fájlt, amelyből telepíteni akarod a rendszer kerneljét és moduljait (4.24. kép).

Kép: Melyik forrást akarod?
Melyik forrást akarod?

Ezen a képernyőn csak türelmedet kéri a telepítő, amíg az eszközvezérlőket kicsomagolja, hogy választani tudjál közülük (4.25. kép).

Kép: Eszközvezérlők kicsomagolása
Eszközvezérlők kicsomagolása


next up previous index
Következő: 4.5.6 Szükséges modulok kiválasztása Fel: 4.5 A telepítés Előző: 4.5.4 Partíciók kiválasztása   Index

1999-09-17